FLUTURIMET

Mbërritja dhe Parkimi

Taxi

Mënyra më e shpejtë për të arritur në KFZ është me taksi, shërbim që shkon në të gjitha qytetet dhe zonat urbane. Ky shërbim ofrohet nga kompania Airport Taxi.

Makina me qera

Njësitë e makinave me qira në Aeroportin Ndërkombëtar të Kukësit janë në dispozicion. Ju lutemi I kontaktoni ata, në rast se keni nevojë për shërbimin e tyre.

Parkimi

240 hapësira parkimi gjenden pranë ndërtesës së terminalit dhe mund të përdoren nga çdo pasagjer që mbërrin apo largohet nga KFZ.

Pasagjerë dhe Vizitorë

Dyqanet

Dyqanet në Aeroportin e Kukësit presin me padurim vizitën tuaj.

Të drejtat e pasagjerëve

Kjo rregullore përcakton rregulla të përbashkëta për kompensimin dhe ndihmën për pasagjerët ajrorë në situata të caktuara në lidhje me fluturimin.

Shqipëria

Shqipëria është një destinacion tërheqës për pushime. Ky vend i Evropës Juglindore me klimën mesdhetare dhe verën e nxehtë dhe të thatë po bëhet me shpejtësi një vend tërheqës për t’u vizituar.

B2B

Linjë e re ajrore në KFZ?

Fluturimet e planifikuara ndërkombëtare për dhe nga Shqipëria kryhen në përputhje me Marrëveshjen e Transportit Ajror të lidhur midis Republikës së Shqipërisë dhe shtetit të origjinës së linjës ajrore në fjalë.

Marketingu i aviacionit

KFZ ka miratuar një politikë stimulimi për linjat ajrore për të nisur destinacione të reja për dhe nga Kukësi. KFZ është një destinacion tërheqës për linjat ajrore.

Promovime

KFZ ofron hapësira promovuese të përcaktuara nga biznesi, si brenda ashtu edhe jashtë ndërtesës së terminalit.

LAJMET E FUNDIT

Air Albania nis linjat nga Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit për në Zürich dhe Stamboll në 15 korrik

15.07.2021

Helvetic Airlines ulet nga Zürich për herë të parë në Aeroportin Ndërkombëtar të Kukësit

09.07.2021

Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit: Më 9 korrik, Helvetic Airlines do të ulet nga Zürich për herë të parë

07.07.2021

Air Albania njofton destinacionet që operojnë për dhe nga Kukësi

14.06.2021

Pyetje të shpeshta