Home > Pasagjerë & vizitorë > Dyqane

Dyqane

 

Kompania Shërbimi Vendodhja
Exchange Sherbim ExchangeTerminal, Zona e nisjeve
One Kompani TelekomunikacioniTerminal, Zona e nisjeve
OnyxDyqan Produktesh dhe AksesorëshTerminal, Zona tranzitit

 

 

ATM

Kompania Vendodhja
Union Bank ATMTerminal, Zona e nisjeve
Raiffeisen Bank ATMTerminal, Zona e nisjeve
OTP Bank  ATMTerminal, Zona e nisjeve