Home > Fluturimet > Mbërritjet në kohë reale

Mbërritjet në kohë reale në Kukës International Airport

Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit së shpejti do të shfaqë në kohë reale fluturimet e kryera nga dhe nga KFZ (Kodi IATA). Na rrini afër.

SOT, 3 August 2021
DESTINACIONI FLUTURIM KOMPANIA KOHA STATUSI
nesër, 4 August 2021
DESTINACIONI FLUTURIM KOMPANIA KOHA STATUSI