Home > B2b > Reklamimi në aeroport

Reklamimi në Aeroport

Reklamimi në Aeroportin Ndërkombëtar të Kukësit mund të jetë zgjidhja më e mirë për biznesin tuaj.

 

Reklamimi në aeroport menaxhohet vetëm nga Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit. Ju lutemi dërgoni, të gjitha pyetjet dhe shprehjet e interesit për reklamim dhe promovim në Aeroportin Ndërkombëtar të Kukësit.

 

Xhesika Peço
Menaxhere
Departamenti i Marketingut për Kompanitë Ajrore
Kukës International Airport
Ndërtesa e Terminalit
Kukës, Albania
Albania
E-mail: marketing@kuiport.al