Home > B2b > Marketingu i aviacionit

Marketingu i Aviacionit

KFZ ka adoptuar një politikë që synon nxitjen e kompanive për të hapur linja të reja të fluturimit nga dhe drejt Kukësit. KFZ ka: 

Fleksibilitet
KFZ në bashkëpunim me Autoritetin e Aviacionit Civil të Shqipërisë ofron fleksibilitet të lartë në dhënien e orareve.

Orët e punës
KFZ funksionon 24 orë gjatë 7 ditëve të javës, pa aplikuar çmime të ngritura për orare të ndryshme.

Shërbim i shkëlqyer
Ekipet tona janë të organizuar në mënyrë perfekte për të maksimizuar efiçencën dhe fleksibilitetin. Ne ofrojmë kohë të shkurtër përgatitje për fluturimet në kthim, shpërndarje të shpejtë bagazhesh, personel të trajnuar mirë, etj, të cilat janë disa nga kërkesat e shoqërive ajrore që KFZ i ofron.

 

Për më shumë:

Xhesika Peço
Menaxhere
Departamenti i Marketingut për Kompanitë Ajrore
Kukës International Airport
Ndërtesa e administrates
Kukës, Albania
Albania
E-mail: marketing@kuiport.al