Home > Si shkohet në aeroport > Taksi

Taksi e Aeroportit

Mënyra më e shpejtë për të arritur në KFZ është me taksi, shërbim që shkon në të gjitha qytetet dhe zonat urbane. Shërbimi taksi i Aeroportit të Kukësit ofrohet nga kompania Airport Taxi. Ne do të rekomandonim që udhëtarët të përdorin vetëm taksi të licencuar.

 

Kontakt: 

Airport Taxi.

E mail- : albaniaairporttaxi@gmail.com

Nr kontakti : +35569333477

Nr kontakti : +355693333744

Web site: www.albaniaairporttaxi.wixsite.com