Home > Pasagjerë & vizitorë > Shërbime për pasagjerët

Shërbime për pasagjerët

Zonat e pirjes së duhanit
Në përputhje me politikën e tij për krijimin e një ambienti miqësor dhe të shëndetshëm për pasagjerët e tij, Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit zbaton një politikë të rreptë të ndalimit të pirjes së duhanit në të gjithë terminalin e tij të ri. Ka vetëm një zonë të caktuar në Aeroport ku lejohet pirja e duhanit.

 

Internet wireless falas
Shërbimi i internetit përmes lidhjeve WiFi së shpejti do të jetë në dispozicion falas për klientët e Aeroportit Ndërkombëtar të Kukësit.