Home > Pasagjerë & vizitorë > Valixhe të humbura

Valixhe të humbura

I nderuar Pasagjer,

Nëse bagazhi juaj nuk ka ardhur ende ju lutem kontaktoni punonjësit tanë të Zyrës e Operacioneve dhe ata do t'ju ndihmojnë. Numrat e mëposhtëm janë në dispozicionin tuaj:

Operations of KFZ

Mob: +3550696827655


Ju faleminderit për bashkëpunimin,
Kukës International Airport