Home > Kompania > Njoftime për shtyp

Air Albania njofton destinacionet që operojnë për dhe nga Kukësi

Air Albania njofton destinacionet që operojnë për dhe nga Kukësi

Kompania ajrore që mban flamurin e vendit, Air Albania, njoftoi sot linjat dhe çmimet e biletave nga dhe nga aeroporti i Kukësit. 

Nga 15 korrik fluturimet për / nga do të kenë tarifa duke filluar nga 1 € + taksa; Për shembull, çmimet totale janë: Kukës-Cyrih 12 EUR; Cyrih-Kukës 28,66 EUR; Kukës-Stamboll 12 EUR; Stamboll-Kukës 23 EUR.

Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit - Zayed, Flatrat e Veriut (Krahët e Veriut) është krijuar për të funksionuar si një aeroport ‘me kosto të ulët’ dhe do t’u ofrojë udhëtarëve çmime konkurruese. Gjithashtu, lidhjet e drejtpërdrejta nga Kukësi në të ardhmen do të përfshijnë Mbretërinë e Bashkuar, Zvicrën dhe Gjermaninë sipas Qeverisë Shqiptare.

 

Për më shumë informacion ju lutemi vizitoni airalbania.com.al